Ons steunen


 

Wij zijn Renate en Annemarie en wij zijn de oprichters van deze natuurlijke vrije onderwijsvorm.  Vanuit een sterk verlangen zijn wij dit initiatief gestart, maar we kunnen het niet alleen. We hebben meer hulp nodig.

 

Misschien  kom je tijdens het opruimen van de zolder spullen tegen of is jouw kind bepaald speelgoed ontgroeit en kun je ons er blij mee maken.  Het wordt verdeeld over beide locaties en alle steun is welkom! 


Boeken en puzzels

Bekers en bordjes

Houten speelgoed

Muziek instrumentenFinanciële steun

We hebben onze locatie helaas moeten verlaten en zijn zoekende naar een nieuwe plek

Wij hebben onze eerste locatie op het Flakkeese deel van het eiland gevonden. Onze ideale droom is waarheid geworden met een groot stuk land waarop wij  met de kinderen aan de slag kunnen. Buiten leren in optima forma. Ons eiland leent zich daar bij uitstek voor.  Hoe dan ook hebben we vanuit een groei situatie spullen nodig om het  land en dus de school mee in te richten. Ook willen we doorbouwen naar een volgende locatie om zoveel mogelijk kinderen deze manier van onderwijs te kunnen gunnen. Dus ook investeerders voor die 2e plek zijn hard nodig.

  

Als je op de Doneerknop drukt zie je een richtbedrag van 20.000,- euro, maar we vullen liever niet een bedrag in en zien graag wat er op ons pad komt. We zijn benieuwd naar wie ons verlangen voor dit  soort onderwijs graag steunt.  Met alle steun die binnenkomt zijn wij geweldig geholpen. Wij zijn dankbaar voor al die hulp. Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)