Ons steunen


 

Wij zijn Renate en Annemarie en wij zijn de oprichters van deze natuurlijke vrije onderwijsvorm.  Vanuit een sterk verlangen zijn wij dit initiatief gestart, maar we kunnen het niet alleen. We hebben meer hulp nodig.

 

Misschien  kom je tijdens het opruimen van de zolder spullen tegen of is jouw kind bepaald speelgoed ontgroeit en kun je ons er blij mee maken.  Het wordt verdeeld over de locaties en alle steun is welkom! 


Boeken en puzzels

Bekers en bordjes

Houten speelgoed

Muziek instrumentenFinanciële steun

Wij hebben onze eerste locatie op Goeree-Overflakkee inmiddels moeten verlaten, maar we komen er terug, en hebben ondertussen niet stil gezeten. De locatie in buitengebied Fijnaart gaat wat ons betreft snel van start.  Meerdere vestigingen in opbouw, onze ultieme droom is waarheid geworden. Hoe dan ook hebben we vanuit een groei situatie spullen nodig om de scholen mee in te richten. We willen doorbouwen om zoveel mogelijk kinderen deze manier van onderwijs te kunnen gunnen. Dus ook investeerders zijn hard nodig.

  

Als je op de Doneerknop drukt zie je een richtbedrag van 20.000,- euro, maar we vullen liever niet een bedrag in en zien graag wat er op ons pad komt. We zijn benieuwd naar wie ons verlangen voor dit  soort onderwijs graag steunt.  Met alle steun die binnenkomt zijn wij geweldig geholpen. Wij zijn dankbaar voor al die hulp. Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)