Vrij particulier onderwijs


Wij bieden particulier onderwijs aan zónder staatssteun. Daardoor zijn wij vrijer en in staat onze eigen route te kiezen. Wij vragen een ouderbijdrage, maar geven daar onze 'eigen wijze' invulling aan. Het is niet alleen een som geld om je kind naar school te kunnen brengen, maar een bijdrage aan de door ouders gedragen leeromgeving. Een stukje omdenken dus.

 

Om de ouderbijdrage behapbaar te houden draag je bij ons een gedeelte van de ouderbijdrage  bij in arbeid/diensten. We vinden het belangrijk dat ouders een belangrijke plaats innemen binnen onze onderwijsvorm. Zo maken we ook gebruik van elkaars talenten en inzet. Precies zoals wij dat ook de kinderen willen meegeven. Ieder heeft een talent en ieder talent is waardevol. 

Ouders kunnen gastlessen geven vanuit eigen kennis en passie, de docent bijstaan tijdens een thema invulling of een uitje, maar ook hopen wij blij verrast te worden door ouders met een bijzonder talent waar wij niet eerder aan gedacht hebben. Bijvoorbeeld kennis over muziek, techniek of sport. Wij bespreken dit samen in zorgvuldig overleg zodat ieder daarin naar tevredenheid kan bijdragen.

 Volop buiten leven, leren en genieten van de natuur.


De maandelijkse ouderbijdrage


De maandelijkse ouderbijdrage bestaat uit een bedrag

per maand per kind variërend van 250,- tot 350,- euro

arbeidsuren van minimaal één dag per maand.   

 

 Ook vragen we een eenmalig aanmeldbedrag ter hoogte van de maandelijkse bijdrage.

 

De bedragen variëren per vestiging omdat deze afhankelijk zijn van de te maken kosten op die locatie. Denk aan locatiehuur, reiskosten begeleiders en andere administratieve verschillen. Meer weten? Check de locatie via het hoofdmenu.Heeft u onze vakantieperiodes gezien? Niet op vakantie in het hoogseizoen bespaart al snel een forse duit :-) Hoewel dat een ideologische beslissing is van ons, kan het wel misschien nét de besparing opleveren die voor jullie de ouderbijdrage mogelijk maakt.Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)