Ambachten & Creatieven gezocht!


Wij zoeken invulling voor onderstaande ruimten. Maar niet zomaar invulling!

Ben jij een creatieve persoonlijkheid die het leuk vind om bij te dragen aan een nieuw soort onderwijs waarin we kinderen al jong kennis laten maken met creativiteit en ambachten, met ondernemerschap en lef. Vind jij het leuk om in de belangstelling te staan, maar hecht je gelijktijdig aan je eigen plekje waar je ook in rust kunt werken, samen met creatieve mede huurders en onderdeel van een creatief buurtplan.

Lees dan vooral even verder!Ruimte A B C


3 werkunits


In deze ruimte willen wij zodra de school start 3 werkunits realiseren. Met eigen tafels, kasten en werkmaterialen maak je je eigen creatieve plek. Het licht in deze ruimte is magnifiek! In de ruimte bevindt zich ook een keukenunit. Deze is voor algemeen gebruik.

 

Huurkosten:

Deze houden we laag en daarmee laagdrempelig. Ook NVO betaald mee ivm gebruik van de keuken.

Per unit kost het 175,- euro per maand. Excl energiegebruik. 7 dagen per week te gebruiken.

 

Voorwaarden:

Bereidheid om 2x per week op afgesproken tijd in totaal 2 uur gastlessen te verzorgen voor geïnteresseerde kinderen in jouw creativiteit en kunde. Niet meer dan 3 kinderen tegelijk. Zo ben je onderdeel van ons mooie initiatief.

Uiteraard vragen we een VOG

 

De keukenunit:

Deze is voor algemeen gebruik tijdens de lunchtijd, dus ook voor de leiding van NVO. Kinderen komen alleen in de ruimte tijdens de afgesproken gastlestijden of om onder begeleiding te kokkerellen.

 

Wie zoeken we?

Graag een ambacht of creativiteit die qua geluid verdraagzaam blijft voor de andere units en die iets bijdraagt voor kinderen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar een 'naaiatelier', maar we laten ons ook graag verrassen!

 

Lijkt het je wat? Neem contact op!Ruimte D en E zijn op dit moment nog 1 grote (sport)zaal

Ruimte D


Sport & Beweging


Deze ruimte vraagt nog wat onderhoud, maar gaat geschikt gemaakt worden voor sport en beweging.

De ruimte kan gehuurd worden per dagdeel voor schone activiteiten. Te denken aan dans, yoga, sporten. Gedurende de 3 dagen dat NVO aanwezig is kunnen onze kinderen hier de Mindful opstart beleven en dans en bewegingsactiviteiten ontplooien. 

 

Huurkosten:

Per dagdeel van 4 uur: 175,- euro

Per dagdeel van 2 uur: 95,- euro

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ruimte E


Atelier


Deze ruimte vraagt ook nog wat onderhoud, maar gaat geschikt gemaakt worden als atelier ruimte. 

Er is al een optie op het atelier genomen door één van onze betrokken ouders. 

 

Zij is schilder en gaat ook onze kinderen meenemen in gastlessen in het atelier.Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)