Fijnaart Buitengebied


Status april 2024: Wij moeten helaas tot de conclusie komen dat een start van NVO in Fijnaart niet gaat lukken. Na een jaar waarin we met grote inzet alles op alles hebben gezet zetten we er een streep doorheen.


In een prachtige oude school

mogen wij ons onderwijs gaan starten. We zullen veel buiten leren en bewegen, maar hebben ook een binnenruimte van de school tot onze beschikking. Eén groot lokaal zal in zijn geheel van ons zijn en de andere lokalen gaan ruimte bieden aan ambachtslieden en creatieven die daar hun atelier en werkruimte hebben. Deze ambachten zullen inspirerend zijn voor onze kinderen tijdens de gastles uren en zorgen voor een leerzame en inspiratievolle omgeving. 

 

 

De school bevindt zich in het dorpje Zwingelspaan, in het buitengebied van Fijnaart in de driehoek Fijnaart, Klundert & Willemstad. Goed bereikbaar binnen een half uur vanaf de punt van Goeree-Overflakkee, Bergen op Zoom, Roosendaal en Hoekse waard tot aan buitengebied Breda. Hieronder de foto's van de school, in de huidige lege staat. En nu?


Schooltijden


3 dagen per week

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

 

Start 9:00 uur

Einde 15:15 uur

(opvang tot 17:15)

 

Meer uitleg over de dagindeling?

 

Klik op onderstaande button voor meer informatie 

Start NVO


We willen zo spoedig mogelijk open.  

 

Er is maar één MAAR : hiervoor hebben we een minimum van 10 kinderen nodig.

We komen nog enkele kinderen te kort om de gewenste start te kunnen maken. 

 

Meer informatie over aanmelden

Informatie


Mogelijke events & bezoekdata kun je terug vinden op onze speciale pagina. Ook zijn we inmiddels gestart met onze 1 op 1 gesprekken.

 

Meer informatie lees je via onderstaande button

Ambachten


Gastlessen en kennismaken met ambacht en creativiteit is een must binnen onze onderwijs vorm.

wil jij hier onderdeel van uitmaken en bij ons een ruimte komen huren klik dan op onderstaande voor meer informatieons dagelijkse planbord - met de groep buiten bewegen - heerlijk informatie vergaren - creatieve buitenles

Foto's van de locatie Goeree-Overflakkee


Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)