Fijnaart Buitengebied


Status: In opstart met opening op 21 augustus '23


Yes, we gaan van start! In een prachtige oude school mogen wij ons onderwijs gaan starten. We zullen veel buiten leren en bewegen, maar hebben ook een binnenruimte van de school tot onze beschikking. Eén groot lokaal zal in zijn geheel van ons zijn en de andere lokalen gaan ruimte bieden aan ambachtslieden en creatieven die

daar hun atelier en werkruimte hebben. Deze ambachten zullen inspirerend zijn voor onze kinderen tijdens de gastles uren en zorgen voor een leerzame en inspiratievolle omgeving. 

 

 

De school bevindt zich in het dorpje Zwingelspaan, in het buitengebied van Fijnaart in de driehoek Fijnaart, Klundert & Willemstad. Goed bereikbaar binnen een half uur vanaf de punt van Goeree-Overflakkee, Bergen op Zoom, Roosendaal en Hoekse waard tot aan buitengebied Breda. Hieronder de foto's van de school, in de huidige lege staat. En nu?


Schooltijden


3 dagen per week

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

 

Start 9:00 uur

Einde 15:15 uur

 

Meer uitleg over de dagindeling? Klik op onderstaande voor meer informatie 

Start NVO


We willen openen op 21 augustus '23. 

 

Er is maar één MAAR : hiervoor hebben we een minimum van 10 kinderen nodig die met ons gaan starten op dinsdag 22 augustus 2023. 

 

Meer informatie over aanmelden

Informatie


Om zo spoedig mogelijk inzicht te verschaffen voor geïnteresseerde ouders hebben wij een informatieavond gepland op dinsdag 20 juni a.s.

 

Meer informatie lees je op de speciale pagina

Ambachten


Gastlessen en kennismaken met ambacht en creativiteit is een must binnen onze onderwijs vorm.

wil jij hier onderdeel van uitmaken en bij ons een ruimte komen huren klik dan op onderstaande voor meer informatieons dagelijkse planbord - met de groep buiten bewegen - heerlijk informatie vergaren - creatieve buitenles

Foto's van de locatie Goeree-Overflakkee


Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)