Informatie avond


Op deze pagina staan de geplande informatieavond(en) vermeld.


Dinsdag 18 juli: Info-Avond Fijnaart

Voor ouders die ons onderwijs overwegen geeft onze founder Renate van Klaveren een informatiemeeting over onze missie en visie. Op 18 juli is ook Hannah Zandee aanwezig die de NVO op Zeeland-Beveland zal gaan opzetten. Samen vertellen zij u over de mogelijkheden van ons onderwijs en de locatie Fijnaart in het bijzonder.

 

Belangrijk te weten is dat de locatie waar de meeting gehouden wordt nog leeg is en dus nog niet ingericht als school. Ook de werkunits van de ambachtslieden en kunstenaars zijn nog niet aanwezig. Wel kunt u de sfeer proeven en de rit er naartoe in overweging nemen.

 

 

Datum: 18 juli a.s.

Tijd: 19:30 tot 21:00 uur

Aanmelden: via de mail*

Kosten: deelname is kosteloos, wel zetten wij onze donatiepot neer voor een eventuele kleine vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan ons initiatief.

Adres: Tonsedijk 6 Fijnaart/Zwingelspaan

 

Voor wie is de info-avond? 

Voor ouders die interesse hebben in onze onderwijs vorm en voor wie locatie Fijnaart een optie zou kunnen zijn. De meeting is laagdrempelig en een eerste kennismaking. 

 

We vinden het uitermate belangrijk dat we samen dezelfde visie onderschrijven en zullen daarom na gebleken interesse een persoonlijk gesprek inplannen. Dit kunt u al aangeven direct op de avond van de informatie meeting of uiteraard daarna als alle informatie wat gezakt is. Aan het einde van de avond kunt u ons daarop aanspreken. 

 

Moet ik mij aanmelden?*

Ja, wij vragen om een aanmelding per mail. Geef ons kort aan waarom u geïnteresseerd bent en welke leeftijden van de kinderen het betreft. U ontvangt van ons dan een unieke aanmeldcode die u bij binnenkomst aan ons doorgeeft. Zo kunnen wij de inhoud van onze meeting goed aan laten sluiten op de geïnteresseerde groep.

Mail: info@natuurlijkvrijonderwijs.nl

 

Voor wie is de avond niet?

Dat klinkt onaardig, maar de meeting is niet zomaar voor iedereen. We hopen met deze meeting zoveel mogelijk mogelijke deelnemers aan ons onderwijs in Fijnaart te bereiken, zodat we na de zomer onze schooldeuren kunnen openen.

We willen hier wel meteen aangeven dat er nog een speciale kijkmiddag komt voor de omwonenden en andere geïnteresseerden vlak voor de opening van de school. Want juist voor de buurt hebben we leuke dingen in petto als we eenmaal gestart zijn. Ook zal er nog een meeting komen voor geïnteresseerde ambachtslieden en creatieven. 

 

En dan nog als laatste opmerking:

Bent u zich er alstublieft van bewust dat wij een particuliere school zijn en dus een maandelijkse financiële bijdrage van u vragen. 

 

We hebben als particuliere school u als ouder nodig om dit tot een succes te maken. Met de benodigde 10 kinderen als minimum basis om het financieel te kunnen starten. Bij gebleken interesse en benodigde aantal kunnen we in razend tempo de ruimtes in orde maken. Doordat de school in Goeree-Overflakkee al gedraaid heeft staat er veel inventaris klaar en is ook de leer- en lesinhoud al voorbereid. 

Meer informatie over die bijdrage Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)