Activiteiten Agenda


Op deze pagina vind je alle activiteiten die georganiseerd worden

vanuit  NVO of direct vanuit één van de Scholen. 

Er zijn steeds meerdere data beschikbaar voor onderstaand aanbod.

Klik verder om per activiteit meer te lezen.

 

Ook hebben wij binnen onze vaste kerngroep een aantal specifieke kwaliteiten in huis die wij graag hieronder ook met jullie willen delen, omdat ze passen bij de manier waarop wij in het leven staan en in ons bewustzijn willen groeien.  

 

Let op. Op dit moment zijn er nog geen data gepland. Zodra de locatie(s) van de school bekend zijn zullen zo spoedig mogelijk de informatiemeetings opgestart worden.   


Meeting voor geïnteresseerde ouders

Voor ouders die ons onderwijs overwegen   geeft onze  founder Renate van Klaveren een informatiemeeting over onze missie en visie. Het is belangrijk  dat die bij jou aansluit  en dat je ons leert kennen.    Samen maken wij  NVO-GO tot een succes.Mindful coaching

Zéker twee maal in de week ervaren de kinderen op  NVO-GO een mindful ochtendstart.   Ook starten we iedere ochtend met de boomoefening waarin we leren  te aarden en te verbinden.  Wil je ook mindful leren leven? Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende  mogelijkheden. 

Wandel retraites

Eén volle dag die intensief en verkwikkend is, als je dieper wilt duiken in jouw potentieel en je  de volle connectie wilt leren maken in lichaamsbewustzijn.

Om  de verbinding Body, Mind & Soul  te  verstevigen wordt je die dag ondersteunt door een professional en ga je met bruikbare handvatten naar huis terug.Volg ons op instagram  voor meer foto's en avonturen! (logo=link)